Microneedling en BB Glow

Microneedling is een cosmetsiche en medische behandeling waarbij gecontroleerd kleine gaatjes worden gemaakt in de huid met de dermapen. Tijdens het herstel van deze miniscule gaatjes maakt de huid groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er meer collageen en elastine in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor zal de huid dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler worden. 

Tijdens deze behandeling worden er huidverbeterende serums de huid ingesluisd om zo het gewenste resultaat te boeken. Na de microneedling is het ook mogelijk om een BB Glow aan te brengen om de huid een mooie egale blik te geven.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden met Microneedling?

 Veerkracht huid
Verfijnt poriën
Epidermale pigmentaties verbeteren 
Rosacea
Zonbeschadiging
Doorbloeding verbeteren
Huidveroudering tegengaan
Stimuleren Collageen
Rimpels
Hyperpigmentatie
Premature veroudering
Littekens
Acné Littekens
Rokershuid
Verslapte huid
Striae
Dermale pigmentaties verbeteren


 Hoe ziet de behandeling eruit:

 Eerst wordt de huid gereinigd d.m.v. een oppervlakte reiniging en een peeling. de huid wordt daarna gedesinfecteerd en dan wordt de miconeedling gestart met het serum wat nodig is voor uw huid. Als een BB Glow behandeling gewenst is komt deze gelijk daarna. Als afsluiting wordt er nog een kalmerend vliesmasker aangebracht. De BB glow kunt u vergelijken met een BB cream die ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd wordt terwijl u een mooie egale huidskleur krijgt. Na 4 tot 6 keer herhalen van deze behandeling blijft het resultaat tot 6 maanden zichtbaar. Daarna kunt u dit enkele keren per jaar herhalen om een mooi resultaat te houden.